dilluns, 1 de setembre del 2014

El Cor infantil "Els Pinetons" seleccionat per a la Gala junior d'Oh Happy Day! (programa de TV3)

Us volem explicar que estem molt contents per la notícia!
Fruit del treball dels últims anys, el Cor infantil "Els Pinetons" aquest estiu ha rebut la notícia de la seva selecció per a l'enregistrament de la Gala Junior del programa de televisió Oh Happy Day de Tv3, programa d'entreteniment dels dissabtes on els protagonistes són diferents corals del nostre país.

El passat mes de juny/juliol el cor preparava un vídeo on es presentava al càsting online, a través del qual també podem conèixer una mica més de prop el treball que es realitza cada dimecres a la sala d'assaig de l'escola.

Cal destacar el treball conjunt, de gran equip, de pares, mares, nens i nenes, escola i directors del cor. Sense aquest, probablement no hagués estat tant satisfactori el resultat.

El vídeo va començar a córrer rebent així moltíssimes visites en pocs dies, i també molt elogis per la qualitat i la dolçor de la formació coral escolar.

Aquí us deixem el vídeo (que el gaudiu!)




Poques setmanes després de penjar el vídeo a youtube i presentar oficialment la candidatura al càsting online vàrem rebre la trucada esperada on ens comunicaven que oficialment estàvem seleccionats, i ens felicitaven per la feina feta!  :-)  El programa seria enregistrat durant el mes de novembre i la retransmissió està prevista pel 3 de gener de 2015. No us ho perdeu! 

De nou, pares i directors ens vàrem trobar per crear un moment màgic, el moment en que els nens i nenes participants sabrien la gran notícia. 

Així doncs, vam crear un altre vídeo, un agraïment per la motivació, la implicació, la il·lusió i sobretot la feina realitzada. Al final d'aquest, sabrien el resultat, la decisió del "jurat" d'Oh happy day.  
Vam poder gaudir de les seves reaccions en vídeo, i va ser molt i molt emocionant. 

Aquí podeu veure el vídeo d'agraïment a través del qual els cantaires del cor infantil van saber la notícia. 




Només resta donar les gràcies a les famílies, als cantaires i a tot l'equip que hi ha al darrera cada setmana, vetllant pel projecte musical. Sou fantàstics! Com diuen alguns nens: 

LA CORAL ÉS COM UNA FAMÍLIA! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada